2017/04/29

Kukába vele: BIC Miss Soleil 3 pengés eldobható női borotva


Úgy megörültem, mikor megláttam hogy ez a négy darabból álló csomag csak 1.000 Ft-ba kerül, nem gondoltam volna, hogy aztán ekkora csalódás fog érni. Már csak a márkából és ránézésből ítélve sem soroltam volna a 2 pengés, gagyi borotvák közé. Azonban ezek után se sorolnám oda, hiszen jóval rosszabb még tőlük is. De komolyan.


Amit egyébként a termék ígér:
3 pengés borotva a hibátlanul sima bőrért. Gyönyörű formatervezett nyéllel, ami a borotválkozást kellemes élménnyé teszi. Dupla nedvesítő csík E-vitaminnal.

És a valóság:
A 3 pengés borotva habár a szőrzetet nem szedi le egyenletesen, kárpótlásként szépséges sebeket ajándékoz, amiket azonban kicsit sem sajnál. Emellett gondoskodik még a kellemesen égető érzésről is.


Tehát ne tévesszen meg minket a külső - ami mellesleg tényleg nagyon elegánsra sikerült -, egyszerűen szörnyű ez a borotva, nem ajánlom senkinek. Eldobható borotva igen, de rögtön a kukába. Teljes pénzkidobás, és még fájdalmat is okoz.


Ki járt még így ezzel a szépséggel?

Dóri

2 megjegyzés:

  1. Szia! Jelentkezem.
    Sok-sok éven keresztül borotvával szőrtelenítettem, ameddig rá nem vettem magam más borotválkozási eszközökhöz. Nekem nagyon sokan ajánlották a férfi borotva habot méghozzá úgy, hogy csepegtessek bele Kamilla kivonatot, és férfi pengével borotválkozzak. Ugyan csak segített a bőröm ápolásában, nem száradt ki a bőröm, simává tette, ha csak el nem vágta. Megfogadtam, hogy soha többet nem borotválkozok borotvával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Még nem is hallottam erről a kamilla kivonat + borotvahab kombóról, úgyhogy köszi az ötletet, kipróbálom! :) Egyébként nekem csak a 2 pengés borotvák, illetve ez sértette fel a bőröm ezidáig. A Gillette borotvákkal szerencsére nem volt ilyen problémám (lekopogom :D) ... azt hittem ez is lesz majd olyan jó, de tévedtem.

      Törlés