2016/10/29

eBAY - 15-ös korrektor paletta


Hogy ne csak szemhéjpúdereket tartalmazó palettákról beszéljek, mára hoztam egy korrektor palettát, amelyet az eBay-ről lehet megvásárolni hihetetlen baráti áron (415 Ft). A paletta igazán professzionális, hiszen kontúrozásra (természetesen a sötétebb árnyalatok segítségével), kiemelésre (fehér highlighter használatával), korrigálásra egyaránt használható. A zöld korrektor a piros foltok, pattanások eltüntetésére szolgál, a lilával pedig a sárga arcbőrt korrigálhatjuk. A sötét színek továbbá szemöldök formázására is használhatóak.

Csomagolásáról csak annyit, hogy tök egyszerű fekete kis műanyag... de igen masszív, és nagyon jól záródik, így jól bírja az utazást is.


Eleinte egyébként, ahogy már régebben is írtam, ódzkodtam attól, hogy eBay-en bármiféle sminket is vásároljak. Úgyhogy ezt is félve kezdtem el használni, de ezidáig - lekopogom - az arcbőröm semmiféle problémát nem jelzett számomra. Továbbá a korrektorok jó fedésének és tartósságának köszönhetően meg vagyok vele elégedve. Állaguk - nagyon lágy, krémes - miatt azonban picivel többet kell felvinnem belőlük mint egy sűrű korrektor esetében...így azt hiszem elég gyorsan el fognak fogyni.

Ez a típusú paletta különben kiköpött mása a Make Up Plaza oldalon található Coastal Scents Eclipse Concealer palettának, aminek kicsit borsosabb az ára, hiszen 6.600 Ft-ért vásárolható meg... vagy lehet egy és ugyanaz, fogalmam sincs... nem valószínű, hogy az összehasonlítás miatt megvásárolnám, mivel nekem ez az olcsó is ugyanúgy jól teljesít, így eszem ágában sincs annyi pénzt kiadni lehet ugyanazért a palettáért. Viszont, ha van olyan Olvasó, aki a Make Up Plaza oldaláról vásárolta meg a palettát, annak a véleményére nagyon kíváncsi lennék. :)

A palettát innen vásároltam. 



Ti honnan vásároltátok a palettát és mi a véleményetek róla?


Dóri





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése