2016/10/22

ESSENCE - I LOVE TRENDS - THE NUDES körömlakk


Nem feledkeztem meg az újabb nude körömlakk értékeléséről sem. Ezúttal az essence I ♥ TRENDS The Nudes, 05 pure soul árnyalatát próbáltam ki. Árára már pontosan nem emlékszem, de olyan 600 Ft környékén vásárolható meg.

Kezdem a pozitív véleménnyel, ami csupán csak annyi, hogy igazán tartós (élettartama 4-5 nap) körömlakknak bizonyult. Azonban nagyon figyelni kell a felvitele közben, hiszen az állagának és "jó" kis ecsetének köszönhetően baromira csíkoz, és csak a harmadik rétegnél kezdett normálisan kinézni a körmömön. Ezen kívül nagyon-nagyon lassan szárad, így szintén vigyázni kell, hogy egy jó ideig nem használhatjuk semmire sem a kezeinket, csupán csak pihentetésre.


Este, 1-1,5 órával lefekvés előtt festettem ki a körmöm, de valahogy sejtettem hogy mikor ébredek, ez a látvány fog fogadni engem. Reggelre természetesen végre megszáradt, viszont a sima felület helyett elég göröngyösre sikeredett a végeredmény.

 
A színe természetes fényben egyébként számomra tökéletes lenne, de összességében katasztrófa a körömlakk. Azoknak, akiknek van 2-3 szabad órájuk erre a procedúrára, azoknak talán megéri, de egyébként felejtős. Hozzáteszem, lehet csak ez az árnyalat produkálja magát így, de nem valószínű, hogy teszek egy próbát a többi változattal kapcsolatban.


Nektek melyik árnyalat van meg, és az hogyan teljesített?


Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése