2016/10/11

EBAY matt szájfény - Danimer Long Lasting Lip Gloss


Ezidáig az eBay-ről sose mertem rendelni sminkeket - hiszen ki tudja miből készülnek az efféle olcsó szerzemények - de legutóbb úgy gondoltam, egye fene... teszek végre egy próbát. Így rendeltem egy jó pár sminket, köztük a Danimer Long Lasting matt szájfényét 15-ös, 17-es és 38-as árnyalatban. Többet nem mertem bevállalni, meg sajnos inkább erősebb, sötétebb színű szájfények közül lehetett választani, a hozzám közel állóbb, világosak helyett.


Az illatuk mesés, mindnek különböző az illata... a 38-as árnyalatúnak egy az egyben olyan illata van mint a régi illatosított tollaimnak, áh, de szerettem ám azokat! :) 


Először a karomon teszteltem a termékeket, egyből bele is szerettem a színükbe. Annyira megtetszettek a swatch-ok is, hogy csak este mostam le őket, hiszen annyira tartósak voltak, hogy nem mozdultak semerre. Sőt... 5 percig minimum dörzsölni kellett a kezemet, és még úgy sem sikerült teljesen megválnom tőlük. Szóval oké, karomon nagyon tartósak, de vajon a számra felkenve is ilyen jól teljesítenek?

15-ös árnyalat

15-ös árnyalat
fél óra múlva...


17-es árnyalat

17-es árnyalat
szintén fél óra múlva...


38-as árnyalat

38-as árnyalat
étkezés után...

A képek azt hiszem magukért beszélnek, egy szóval szörnyűek az ajkaimon. A felvitelükkel is meggyűlt a bajom... főleg a legvilágosabb árnyalatnál, hiszen nagyon csúnyán csíkozódott miközben száradni is kezdett egyben. Nagyon szárítanak, leperegnek, nem tartósak... kb. olyan érzetet ad, mintha vízfestéket kentem volna a számra. Még jó hogy nem szereztem be belőlük többet, így nem dobtam ki olyan sok pénzt az ablakon.

Talán, néha, ha hasonló kis tetkóra vágyok, mint amit a karomon készítettem... akkor elszórakozok velük, de az ajkaim közelébe soha többet nem mehetnek. Kár értük, hiszen a színük igazán szép, de nagy igazság, hogy a szépség nem minden... :D

Hasonló termékek pl. innen szerezhetőek be, kb. 285 Ft/darab áronl


Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése