2016/10/05

HAUL - újabb SheInside


Kezdetben mindenképpen szeretném megosztani Veletek a SheInside rendeléseim, bízva abban, hogy hasznos információkat nyújtok ezáltal. Ily módon érkezik a legutóbbi rendelésről alkotott véleményem is. Legelőször kezdeném azzal, hogy ez az adag is szuper gyorsasággal érkezett, hiszen csupán hét munkanap telt el mire megérkezett hozzám. A mostani rendeléstől egyébként egy picit többet vártam, sajnos csalódnom kellett egy két ruhának az anyagát illetően.

Újabb általános infot is megosztanék azért előtte, amit az első SheInside-os posztban nem említettem, viszont igazán fontos tudnivaló. Vásárlásaink kapcsán pontokat gyűjthetünk... pontosabban ahány dollárért vásárolunk, annyi pontot szerezhetünk, plusz, ha véleményeket írunk a ruhákról, és képet is mellékelünk, akkor további 30 pontot kaphatunk. De mire is jó a pontgyűjtés? Minden 100 pont 1 dollárt jelent, amit természetesen felhasználhatunk a következő rendeléshez. Így igazán érdemes gyűjteni a pontokat.

Viszont tudni kell, hogy csak és kizárólag pozitív véleményt írhattok róla, mert egyébként nem teszik közzé és nem is kapjátok meg a pontokat... az imént szembesültem ezzel... szóval már nem annyira szimpatikus az oldal - megjegyzem azt is elutasították, amire csak egy pici negatív kritikát írtam, és a végére oda is biggyesztettem, hogy még attól függetlenül is tetszik-.  Így sajnos ezzel nem igen segítenek a vásárlóknak, és csak az az érdekük hogy ha rossz, akkor is rá lehessen sózni bárkire. Illetve vigyázni kell a leírtakkal is, hiszen már botlottam bele olyanba, hogy pamutként tüntették fel az adott ruhadarabot, de helyette 100%-ban poliészter volt. Szomorú, hogy mindenhol már csak a "parasztvakítás" megy... vagy legyen véleményezés, vagy ne legyen akkor semmi.. :(

Ennek fényében lássuk én milyen darabokat ajánlok nyugodt szívvel, és melyeket kevésbé:



- 2400 Ft -
- S -

A kedvencem ez az elegáns kis pulcsi, amit igazán különlegessé tesz a csipke varrás. Ezen kívül egy nagyon jó minőségű ruháról van szó, hiszen az anyaga puha pamut.

- 1600 Ft -
- S -

Leginkább ennek a ruhának vártam az érkezését, de sajnos nem voltam elégedett mikor észrevettem, hogy elég kis vékonyka anyaga van, hiszen a SheInside oldalán igazán jó minőségű, vastagabb anyagú ruhának nézett ki - legalábbis szerintem -. Számomra kissé olyan pizsama hatású, ezért ennél a rucinál elengedhetetlen a nagy, feltűnő nyakláncok viselete.

- 2600 Ft -
- one-size -

A nagy csalódás... főleg, hogy ez volt az egyik legdrágább az összes közül. Nem tudom fogom-e valaha hordani, de a szörnyű műszál anyagának köszönhetően már dobhatnám is ki a kukába...

- 1900 Ft -
- M -

Itt én voltam a buta, hogy S helyett M méretet rendeltem, így picit nagy rám, de szerencsére könnyen orvosolható a probléma. Ezen kívül semmi problémám nincs a rucival, az anyaga is szuper.

- 2100 Ft -
- S -

Egy egyszerű kis póló, megfelelő hosszal és minőséggel. 

- 2600 Ft -
- S -

Minőségét illetően semmi kifogásom, csak ne lenne olyan "tesióra" póló hatása... :) Viszont mivel úgy is szoknyával képzeltem el, így remélhetőleg veszít valamelyest e hatásából.


Nektek mi a véleményetek? :)


Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése