2016/10/14

ŐSZRE FEL! - Bokacsizmák


Igazi alapdarabnak tekinthető - köszönhetően a fekete színnek és az egyszerűségnek - bokacsizmákat szereztem be idén ősszel, pontosabban egy mindennapra való, azaz szaladgálós, kényelmes, lapos, illetve egy csini, magassarkú változatot. Igazán elegánsak, illetve praktikusak is, hiszen bátran hordhatóak nadrággal, szoknyával is egyaránt.

Régóta szerettem volna egy igazán szexi, csajos magassarkú bokacsizmát, és végre megtaláltam az igazit az F&F-ben. A sarka is kellően vastag, viszont azért télhez közeledve, a jegen nem valószínű, hogy sokat próbálkoznék vele. Télen még laposba is félve közlekedem, nem hogy magassarkúban. No de, minek szaladok ennyire előre... :)

A gyönyörű, számomra tökéletes lapos bokacsizmára a CCC-ben bukkantam rá. Ahogy felvettem, tudtam, hogy jön is haza velem, hiszen minél hamarabb le akartam váltani az úgynevezett "mamusz" bokacsizmáimat, amiket már nem tartok olyan trendinek, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Persze nem is szeretném kidobálni őket, mivel a jó hidegben nagyon jól fognak jönni... de ha lehet, inkább mellőzöm a használatukat.

Mindkét lábbeli ára 10.000 Ft volt mínusz egy-két cukorka ára. Ha Nektek is tetszene valamelyik, akkor még valószínű, hogy megtaláljátok a boltokban. :)


Ti milyen cipőt/cipőket szereztetek be az ősszel?


Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése