2016/10/24

MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS MATTE


Egyre csak gyűlnek az én kis Makeup Revolution palettáim. Ez alkalommal csak ezt a palettát szerettem volna megrendelni 1890 Ft-ért, de sajnos a Pinkpanda meghatároz egy minimum rendelési határt - 3.000 Ft -, ami nem túl szimpatikus számomra a szállítási költség fizetése mellett... Már a hónapban egyébként úgy voltam vele, hogy nem költekezek többet, aztán sajnos/nem sajnos akcióssá vált ez a paletta is.. és "hosszas" gondolkodás után úgy döntöttem, nagy szükségem van rá, hiszen egy igazi alapdarab, ami telis tele van szépséges természetes natúr színekkel. Tehát győzőtt ez az érv, megvásároltam.  A nude árnyalatok kedvelőinek - vagyis többünknek - ez a paletta ennyi pénzért úgy gondolom, egy álom.


A csomagolása ismét igazán kifinomult és egyszerű, belül egy hatalmas tükörrel. Viszont nagy negatívum ennél a palettánál, hogy mikor először bontottam volna ki, majdnem kiesett a kezemből, úgy hátravágta magát a tükör... sajnos egyáltalán nem tartja meg magát.



Ez a paletta mindennapokra van kitalálva. Én főleg satírozásként használom a szemhéjpúdereit. Kifejezetten tetszik, hogy sok hasonló szín bujik meg a palettában - főleg az utolsó két sor hasonlít a leginkább egymásra -, így ha elfogyna az egyik szemhéjpúder, úgy könnyen helyettesíthető lesz, és nem kell rögtön csak ezért újravenni a palettát.

Textúrájuk számomra meglepően krémesebb a megszokottnál, így nem is igazán porolnak, könnyű a felvitelük, és egész estig ragaszkodnak a szemhéjamhoz. Tehát ismét egy igazán jó minőségű paletta tulajdonosa lehetek. Az eddigi tapasztalataim alapján így rajta vagyok az ügyön, hogy jó pár revolution palettát tudjak még be magaménak... magyarán árgus szemekkel fogom figyelni Pinkpandán az akciókat...:)

A pigmentáltságról meg beszéljenek inkább a képek:








Véleményem szerint igazán érdemes figyelni továbbra is Pinkpandán az akciókat, hiszen csodás érzés ilyen minőségű palettákhoz ilyen nevetséges áron hozzájutni! :)


Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése