2016/10/03

TESZT - CATRICE: Prime and Fine Beautifying Primer


Régóta szerettem volna primert, de sokáig nem tudtam melyiket válasszam, hiszen akármelyik primerről olvastam, mindegyik kapott egyaránt hideget és meleget. Mivel a Catrice termékeit egyébként nagyon szeretem, és a legtöbb sminktermékem tőle származik, így gondoltam teszek egy próbát a primerével kapcsolatban, és hogy van-e egyáltalán értelme a smink elkészítése kapcsán. A választásom a Prime and Fine Beautifying Primerére esett, köszönhetőn az igen csábító leírásának, gondolok itt főleg a "szépítő hatás"-ra.

Bővebben egyébként ez egy lágy rozé primer, ami fényvisszaverő gyöngyház pigmenteket és E-vitamint tartalmaz, mely így ragyogó megjelenést kölcsönöz. Továbbá olvashatjuk, hogy hosszantartó selymes textúrája kiemeli az arcot és optikailag egyenletesebb - ezáltal gyönyörű és egészséges - arcbőrt eredményez. Hmmm... jól hangzik, de vajon így is van? 

A válaszom egy hatalmas igen. :) Még csak pár alkalommal használtam, de már imádom. Egy tökéletes alap, mely valóban helyén tartja sokáig a sminkünket, az alapozó kopását is csak estefelé kezdem észrevenni. Emellett az arcbőrömet nagyon széppé és egységessé varázsolja. Igazán megnyugtató, hogy nem kidobott pénz volt... amitől azért eléggé tartottam.

Használata esetén egyébként ügyeljünk arra, hogy ne kenegessük sokáig, és ne is körkörös mozdulatokkal vigyük fel az arcunkra, hanem sokkal inkább amolyan "paskoló" módszerrel... mivel előbbi módszer esetén nekem összecsomósodva - gondolom a gyors száradás miatt - kis darabokban lemorzsolódott.

Tehát nem igen fűztem nagy reményeket a primerekhez, de a Catrice primerének köszönhetően kellemesen csalódtam... és egészen biztos, hogy újra veszem ezt a kis csodát. :)

Ára: kb. 1500 Ft



Nektek melyik a kedvenc primeretek?


Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése