2016/09/30

Lovely - SILVER & GOLD highlighter


A Lovely termékekkel való ismerkedés tovább folytatódik, és az eddigi tapasztalatimból ítélve, úgy hiszem elég szoros kapcsolatot fogunk ápolni. Hiszen ezúttal a képen látható Silver és Gold highlighter lopta be magát a szívembe. Tömören: gyönyörű, könnyen felvihető, tartós, nem porzik, és olcsó! Kell ennél több? :) 



Ha nagyon kötözködni szeretnék, akkor a tégelyét, csomagolását említeném meg, ami nem valami masszív, sőt, igazán törékeny, így nem árt vigyázni rá. Nagy előnye viszont, hogy elég egy kis mennyiség belőle... a képet elnézve olyan mintha csak párszor használtam volna őket - hiszen rendesen látszódik még mindig a mintázat -, viszont már körülbelül egy hónapja a mindennapi sminkem nélkülözhetetlen darabjai. 

Megjegyezném, több véleményt olvastam róla, miszerint nagyon porzik... én úgy gondolom nem rögtön a terméket kell hibáztatni, sokszor inkább a nem megfelelő ecset a bűnös, hiszen nekem egyáltalán nincs ilyen problémám. :)

Akciósan, 530 Ft/db áron jutottam hozzá, de egyébként 800 Ft körüli áron vásárolható meg. Egy újabb ékes bizonyítéka annak, hogy nem csak a drága sminkek lehetnek jó minőségűek.

(A fehérebb bőrűeknek a silver árnyalatot érdemes megvásárolni, ami jobban harmonizál a világos archoz.)



Nektek mi a véleményetek a termékről? 


Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése