2016/09/21

TESZT - Makeup Revolution szemhéjpúder paletta - BBB Fortune Favours the Brave



Két gyönyörűséges palettát vásároltam a Pinkpanda nevezetű oldalról, amelyeket akciós áron lehetett beszerezni. Először a nagy kedvencemet szeretném bemutatni, mely szépségnek az akciós ára 2.790 Ft volt - 4.790 Ft helyett! -. Hozzáteszem, az ingyenes szállítási határt nem értem el, mert azért annyira nem akartam bevásárolni, de még így is nagyon megérte számomra. A Pinkpandán egyébként a Makeup Revolution paletták nagyon sokszor le vannak értékelve, mely akciók általában 24 óra hosszáig tartanak, és persze mindig más palettához lehet akciósan hozzájutni. Tehát érdemes figyelni az akciókat, ahelyett hogy megvennénk őket teljes árukon, hiszen a hasonló termékek ára ugye 4.000-5.000 Ft környékén mozog.

No de, hogy térjek is most már a lényegre.. ha rápillantotok a képre, remélhetőleg Titeket is az az érzés fog el, ami engem, hogy eszméletlen gyönyörű. Figyelem! Az elkövetkezendő sorokban több szinonima lesz fellelhető a gyönyörű szóra..ezért előre is elnézést kérek. :)


Csomagolásáról csak annyit, hogy elég masszív, valamint igazán elegáns.. de amit rejt magában, az még inkább ámulatba ejtő. Kibontásakor szembe találkozunk egy hatalmas tükörrel, egy ízléses kis ecsettel, illetve 30 álomszép, köztük matt, csillámos, égetett árnyalatokkal. Ilyen csodaszép, és jól kihasználható színeket egy palettában még nemigen láttam, és nem is hiszem, hogy az elkövetkezendőkben lesz rá alkalom. Mind a világos, mind a sötét színek között különböző árnyalatokkal dolgozhatunk, így számos sminkvariációt készíthetünk el vele.




A színek pigmentáltsága tekintetében szinte hibátlan.. egy-két világosabb árnyalat kevésbé pigmentált, de egyáltalán nem eget rengető probléma, hiszen alappal azok is szintén tökéletesen használhatóak.

A szemhéjfestékekről továbbá elmondható, hogy egytől egyig nagyon tartósak, bázis nélkül sem vándorolnak el sehova, nem peregnek le, nem állnak össze egy csíkba a szemhéjamon, illetve minimálisan porolnak, így a felvitelük, satírozásuk is igen könnyű feladat.

No, de lássuk csak sorban a swatch-okat:








Egyetlen egy problémám akadt mindössze, méghozzá az, hogy elég kicsik benne a szemhéjpúderek, így van egy olyan érzésem, hogy hihetetlen gyorsasággal el fog fogyni.

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ez a leggyönyörűbb és legkihasználhatóbb palettám ami valaha volt, úgyhogy nagyon örülök, hogy hozzájuthattam, főleg azért, hogy ilyen áron.

Csak ajánlani tudom, hogy nézegessétek a Pinkpanda oldalát, hiszen nemsokára úgy is újra akciósan hozzá lehet jutni, és akkor Ti is boldog tulajdonosai lehettek ennek a csodaszép palettának! :)

Szeptember 30-ig van egy promóciós kódom, ami 13% kedvezményt nyújt: ITTAZOSZ



Nektek mi a véleményetek a palettáról? Melyik a kedvenc Makeup Revolution palettátok?


Dóri





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése