2016/09/22

MANGOOUTLET rendelés, mint függőség


Tudom, kicsit idejét múlt már ez a poszt, hiszen már nem rohangálunk lenge ruhácskákban, de mivel rengeteg rucit felhalmoztam a Mangooutlet-ről, ezért gondoltam megosztom Veletek a véleményem. Az oldalról már régebben is rendeltem, viszont csak az elmúlt évben kattantam rá úgy igazán.

Mivel nyáron gyűjtöttem be a legtöbb darabot, ezért az első Mangooutlet-es bejegyzésemben a nyári ruhák játsszák a főszerepet. Viszont előtte általános infokat is megosztanék, főleg azok miatt, akik még nem ismerik, vagy még nem mertek rendelni az oldalról. Tehát a mangooutlet.com, ahogy a neve is mondja, egy olyan webshop, ahol a Mango kifutó darabjai sorakoznak. Az ingyenes szállítási határ csupán csak 8.000 Ft, ami igazán kedvező... akárhányszor rendeltem, nem okozott nagy gondot. Ha jól tudom, Spanyolországból indul a csomag, tehát 5 és 7 munkanap a szállítási idő. Az oldalon feltüntetett képek - az eddigi vásárlásaim alapján - megfelelnek a valóságnak.

A ruhák méretezése általánosságban "true to size"-nak mondható, ezért is mertem újra meg újra rendelni. Fontos megemlítenem, hogy folyamatos akciókkal árasztják el az oldalt, mindig lehet számítani egyre, úgyhogy ha éppen nincs akció, én azt tanácsolom hogy várjatok pár napig, és garantáltan lesz. DE, vigyázat! ... könnyen függővé válik az ember. :)




Jó pár kiegészítőt is sikerült begyűjtenem ám. A képen látható napszemüvegek ára 1.990 Ft/db, a nyakláncok ára pedig 595 Ft!/db, kivétel a 2 love feliratú nyaklánc, melyek 1400 Ft környékén alakultak. 


- 4495 Ft -

- 3995 Ft -

- 3995 Ft -

- 3995 Ft -

- 2795 Ft -

- 3995 Ft -



- 4995 Ft -

- 3995 Ft-

- 2295 Ft -


- 5295 Ft -  



A feltüntetett árak nem a végleges árakat mutatják, pl. az utolsó, egyik legdrágábban vásárolt rucim ára 1995 Ft-ra is lecsökkent.. persze ez párhuzamba hozható azzal, hogy egyre csak fogytak belőle a méretek. Én sokszor próbáltam időben lecsapni rájuk, és nem várni a végtelenségig.. mert nagyon gyorsan elkapkodják a legjobb darabokat.

A türkiz kék ruhán - S - kívül az összes többi ruha M-es. Általában a ruha méretem S vagy M, de mivel online vásároltam, inkább úgy voltam vele, ha nem jó a méret, akkor inkább nagyobb legyen, mint kisebb, mert az még orvosolható. Több nyári kis ruha a Mango-rol egyébként állítható pánttal rendelkezik, tehát lehet picit csalni a méretezéssel. Szerencsére csalódás nem igen ért a rendeléssel kapcsolatban, a rendelt ruhák 90%-a jó volt rám... de persze nem úsztam meg a gigantikus méretű darabokat sem. Az úgynevezett zsák ruhák esetében jártam így, amikor kettőt is vásároltam, de az oldalon lévő kép picit csalóka volt, és nem tűnt annyira bőnek, mint ami valójában volt.. (képeket még töltök fel róluk, csak jelenleg nincsenek a birtokomban)


Ti rendeltetek már a Mangooutlet-ről? Mi a véleményetek az oldalról?


Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése