2016/09/08

EBAY - 10PCS PROFESSIONAL MAKEUP BRUSHES SET


Azt hiszem az ebay-ről rendelt ecsetkészleteim bemutatása ezentúl megér majd mindig egy posztot, hiszen csak rendelem a jobbnál jobb készleteket, jobbnál jobb árakon.  Elsőként kezdeném ezzel a 10 darabos ecsetkészlettel, amely mindössze 1800 Ft-omba került. Lehetséges, hogy nem mondok újat azzal, hogy drogériákban ennyi pénzért általában egy ecsetet, ha tudunk venni (amely nem is feltétlen mondható jobb minőségűnek).

A készlet tartalma 5 db arcra való, illetve 5 db szemre való ecset, melyek nagyon jól tömöttek és hihetetlenül puhák. Az ecsetek szőre szintetikus anyagból készült. Pár hónapja használom csak őket, de jó néhány mosáson átestek már, és csak pár alkalommal hullajtották a szőrüket. UPDATE: Viszont sajnos egy néhány darab nyele elkezdett lötyögni... hiába figyeltem oda mosásnál.




Az 5 arcra való ecset sorrendben a következőket tartalmazza: 
1. lapos fejű kabuki ecset: alapozó felvitelére kíváló
2. lapos, ferde fejű kabuki ecset: alapozó felvitelére kíváló
3. ferde fejű kabuki ecset: pirosító ecset
4. kerek fejű kabuki ecset: alapozó és púder felvitelére egyaránt alkalmazható
5. kúpos kabuki ecset: folyékony termékek eldolgozására, ill. az arc kontúrozásához használható

Az összes arcra való ecsetet maximálisan ki tudom használni, nagyon szeretem őket. Teljes mértékben meg vagyok elégedve velük. 




A szemre való ecsetek kihasználtsága azonban a részemről már alacsonyabb. Számomra sajnos kicsit nagyok, hosszúak, melyekkel így nem tudok annyira precízen dolgozni. Az első négy ecsetet satírozásra használom, az utolsót pedig a szemem alsó vonalában szoktam használni, illetve a szemhéjam sarkába. 

A szett hiányosságaiból kifolyólag beruháztam egy kifejezetten szemre való ecsetekből álló készletre, amit már izgatottan várok, és amiről természetesen be is számolok. :)

Hiába nem lettek a kedvenceim a szett szemre való ecsetei, így is beszereztem - vagyis még csak várom az érkezését - még egy ilyen készletet gyönyörűséges fehér színben. 

A készletet innen vásároltam. 

Írjátok meg Ti is a véleményetek! :) 

Dóri

♥♥♥









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése