2016/09/18

TESZT - NUDE Nails - Lovely Nude nail polish




Egy jó ideje már nem festettem a körmöm, mert nagyon hamar lepattogott a körömlakk, és a tarka, színes árnyalatok lepattogása azért elég igénytelen megjelenést kölcsönöz a körömlakk viselőjének. Azonban mostanában egyre több Nude körömlakkal találkozhatunk, melyek esetében nem annyira feltűnő ez a probléma... bár természetesen amint lehet mossuk le, de annyival könnyebb a helyzet, hogy nem kell rögtön.

Ha már így rákattantam a Nude körömlakkokra, több posztban is találkozhattok majd a tesztelésükkel. Most kezdeném a Lovely Nude nail polish körömlakkjával, ami számomra érthetetlen módon Krémmánián elég sok negatív véleményt zsebelt be. Így örülök is, hogy én képekben is bemutathatom Nektek az eredményeket.


0.nap


Két rétegben, mindenféle fedő- és alaplakk nélkül vittem fel a körmeimre. Kicsit csíkozódik, ha nem dolgozom el szépen, de sikerült egységesen felvinni. Az más tészta, hogy a bőrömet is ügyesen kifestettem ... :D JA! és igen is, nagyon gyorsan megszárad, tehát én csak csodálkozom azokon a véleményeken, hogy egyáltalán nem szárad meg a lakk (?!?!?).


3.nap 

A harmadik napon is szép egységes volt a körmöm, nem pattogott le sehol se a körömlakk.


4.nap 


5.nap

A negyedik napon már elkezdett a körmöm fenti részéről leválni a körömlakk, ami már az ötödik napon még szembetűnőbb. Tehát a körömlakk élettartama 4-5 nap környékén mozog, de ismétlem, fedő- és alaplakk nélkül, így hát összességében egész jó terméknek mondható, én teljesen elégedett vagyok vele. Ár-érték arányban meg szuper, hiszen én 350 Ft-ért vettem..igaz akciósan, egyébként meg 500 Ft környékén tudjátok megvásárolni.



Nektek milyenek voltak a tapasztalataitok? 



Dóri



2 megjegyzés:

  1. Szia Dóri! Nagyon tetszik az oldal, hasonló körömlakkot kerestem, köszönöm a tippet!

    VálaszTörlés