2016/09/13

HAUL - SheInside


Régóta szemezgettem a Sheinside-al, de valamiért csak nemrégiben szántam el magam arra, hogy rendeljek is erről az oldalról... és annyira meg voltam elégedve a ruhákkal, hogy már le is adtam a következő rendelésemet. A webshopon nagy segítség, hogy a ruhákat viselő modellek méreteit, illetve a modellek által viselt ruhaméretet is egyaránt megadják. További segítség, hogy a vásárlók általában feltöltik a saját képeiket is az adott ruhákról. Ezt a jó szokást több ilyen oldalon bevezethetnék, hiszen ezzel lecsökkenne a nem megfelelő méretű ruhák vásárlásának a száma, és ezáltal csökkenne a csalódottság érzése is... nem utolsó sorban, többen kedvet kapnának az online vásárláshoz. :)

Következő érv ami a Sheinside mellett szól, hogy itthoni árakhoz viszonyítva sokkal olcsóbban vásárolhatunk, illetve a választékuk is elég nagy.

30$ felett ingyenes a szállítás (10-28 munkanap) de választhatjuk az express szállítást is (8-20 munkanap) 24.90$-ért, ami nekem nevetségesen drága, főleg úgy, hogy lehet nem is érkezik meg (sokkal) hamarabb a termék, mint az ingyenes szállítás esetén.

A rendelésem augusztus 19-én adtam le, azonban meglepetésemre a megrendelés utáni héten már két ruha meg is érkezett, a többit meg szeptember elején kaptam kézhez. Szóval nekem szerencsém volt, mert nem kellett hónapokat várni rá, de ez nem jelenti azt, hogy legközelebb is ilyen gyorsan megérkeznek.


-S-
- 2100 Ft -

-S-
- 2100 Ft - 

-S-
 - 2500 Ft -

-S-
- 1620 Ft - 
-S-
- 2500 Ft - 
      

A ruhák közül egyedül az utolsót bántam meg.. nem igazán érte meg az árát, de a többivel maximálisan meg vagyok elégedve!

Az általam feltöltött képeket össze tudjátok vetni a Sheinside-on található fotókkal, mely alapján könnyebben eldönthetitek mennyire adják át a képek a valóságot.
                             

https://www.shein.com/Grey-Crew-Neck-Patchwork-Shift-Dress-p-256210-cat-1727.html




https://www.shein.com/Pink-Crochet-V-Neck-Short-Sleeve-T-shirt-p-280665-cat-1738.html



Ti rendeltetek már a SheInside-ról? Mi a véleményetek?


Dóri




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése