2016/09/07

TESZT - Lovely Nude make up kit paletta


Igen, tudom, hogy már régóta nyerő ez a paletta, és ezáltal jó néhány tesztet is olvashattunk róla. Azonban mikor én állok a nagy "megvegyem-e a bizonyos terméket vagy ne" kérdés előtt, akkor szívesebben olvasok róla minél több véleményt... hiszen ezáltal könnyebben tudok dönteni annak sorsáról.

Mindenekelőtt, el kell, hogy mondjam, hogy ezidáig nem igen volt Lovely termékem - nem régiben szereztem csak be ugye a csodás szempillaspirálját is -. Valahogy nem jutottak el hozzám a Lovely termékek véleményei, de hozzá teszem, nem is igazán érdeklődtem utánuk. Igen tudom, érthetetlen... számomra is, de jobb később, mint soha ugyebár. :)


Kezdve a csomagolásával... már szembe is tűnik a "legjobb termék - 2015" matrica, ami már sokatmondó mindenféle vélemény és teszt nélkül is. A csomagolása egyébként nem igazán minőségi, elég kis gyenge, amolyan "kopogós" műanyagból készült, de ennyi legyen ugye a legnagyobb baja.. :) Járt hozzá még egy applikátor, amit nem igazán tartok hasznosnak, mivel az ecseteimmel szerintem szebb hatást tudok elérni.


A hátoldalán lévő segítséget viszont annál inkább hasznosnak találom, ugyebár azoknak nyújt leginkább segítséget, akik még csak most kezdenek ismerkedni a sminkeléssel. :)


És akkor rá is térhetünk a lényegre. A palettát tartalmazó 12 szín (3 matt és 9 csillámos) lélegzetelállító. Igen változatos palettáról van szó, hiszen barnás, lilás, rózsás és és szürkés és még fekete árnyalat is lapul benne. Hétköznapi smink, de akár egy elegánsabb smink is készíthető ezáltal vele.

Minimálisan porzik. Pigmentáltságukat tekintve pedig nekem a 3 világos matt árnyalat volt a leggyengébb láncszem, 2-3x kellett újra meg újra felvinni, hogy jobban látszódjanak.. de a legvilágosabb közülük így is tökéletes a szemöldökcsontomra. A rózsás, világosabb színt pedig hétköznapra dobom fel, amit így satírozáshoz használok. A többi szín pigmentáltságára egyébként semmi panaszom nem lehet.. de had beszéljenek helyettem a képek:

(Hozzáteszem, hogy a swatchok előtt nem használtam alapozót.)


Az apró hibáitól eltekintve, igazán minőségi, jól kihasználható palettáról van szó, a maga 736 Ft-os árával (ami egyébként akciósan volt ennyi, de egyébként meg 900 Ft környékén mozog) szerintem mindenképpen egy "must have" darab.

Rossmann boltokban tudjátok beszerezni a Lovely termékeket. :)


Ti próbáltátok már? Milyen Lovely termék nyerte még el a tetszésetek? 

Dóri