2016/10/30

Magic Colour Lipstick



Mostanában ezek a magic rúzsok is felkeltették az érdeklődésemet... és gondoltam teszek egy próbát velük kapcsolatban. Az efféle rúzsok egyébként nem is számítanak annyira újdonságnak, hiszen még anyukáinknak is volt ilyen fiatal korukban... :) A drágább változat - 2.000 Ft - vásárlása helyett előbb az eBay-hez fordultam, ahol mindössze 275 Ft-ért szereztem be az ott lévő magic rúzst. Az árának köszönhetően nem fűztem hozzá nagy reményeket, de annyira kedvenc lett, hogy felvettem az újravevős termékeim listájára.


Mivel nagyon hidratál, ezért számomra olyan mint egy ajakápoló, ami egy kis pluszként még pink színt is csal az ajkainkra. Minél több rétegben visszük fel, annál élénkebb pink árnyalatot érhetünk el vele.. így mindenki maga döntheti el mennyire szeretné túlzásba vinni ezt a színt. :) Továbbá igazán tartós kis rúzs, hiszen miután megszárad az ajkunkon, a szín nem tűnik csak úgy el, hanem továbbra is pink színben tündökölnek az ajkaink még jó pár óráig... és egyenletesen kopik, tehát nem kell attól tartanunk, hogy esetleg idiótán, viccesen néznénk ki. :)

a la nature

1 rétegben

2 rétegben

"matt" állapotban

Aki kedveli a pink árnyalatot, annak biztosan tetszeni fog ez a rúzs is, és csak ajánlani tudom, hiszen ez is egy újabb klassz kis termék, ami fillérekbe kerül. Ajándéknak is nagyon szuper, ajakápoló helyett is tökéletes, illetve matt rúzsként is remek... ami most úgy is nagy divat. :)


A terméket innen vásároltam.



Nektek mi a véleményetek erről a "csodarúzs"ról? :)


Dóri





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése