2017/05/31

Egyszerű, de mutatós dekorációk


Mióta összeköltöztünk a barátommal egyre többször térek be lakberendezési boltokba, illetve egyre gyakrabban kutatok újabb és szebb dekorációs kellékek után... hisz egy szép dekoráció úgy fel tudja dobni a lakást. Mivel ennek köszönhetően az utóbbi időben sikerült több ilyen kelléket beszerezni, ezért gondoltam pár, ötletesnek mondható dekorációt meg is mutatnék Nektek.


váza - 1.690 Ft/db
művirág - 570 Ft/db

A KIK-ben vásárolt virág már ismerős lehet számotokra. Pár bejegyzéssel lejjebb még csak egy "szál" virág volt a tulajdonomban, azóta vettem plusz kettőt is. Igazából csak rózsaszínért indultam, de ezúttal fehéret is találtam, ami ezerszer jobban tetszett, csak sajnos utolsó darab volt már belőle. Viszont úgy gondolom így is mutatósra sikerült az összeállítás. A virágokat eBay-ről rendelt átlátszó hajgumikkal kötöttem össze a szebb hatásért. [link]




váza - 360 Ft/db

Ebbe a Pepco-s vázába semmiképp nem terveztem virágot rakni. Igazából dekorációs apróságokkal szerettem volna feldobni, aztán eszembe jutott, hogy akár konyhában található összetevőkkel, olcsón is megtölthetem. Így került bele zsemlemorzsa, majd só, és cukor.




Váza - 695 Ft/db
Mini rózsák - Link ~ 300 Ft/csomag

Ismét egy vázát mutatnék Nektek, amit az Ikeában vásároltam, s melyet rózsás kis dekorációkkal töltöttem meg. Amikor megrendeltem ezeket a dekorációkat Aliexpress-ről, akkor még fogalmam sem volt, hogy mire fogom őket felhasználni, aztán rájöttem, hogy ebben a vázában tökéletesen mutatnának. :)




Gyertyatartó - 420 Ft/db

Ezek a  gyertyákkal és kövekkel díszített mécsestartók már ismerősek lehetnek számotokra, de ebben a bejegyzésben sem szerettem volna kihagyni őket. A kis köveket őszintén már nem tudom honnan vásároltam, de hasonlóak Pepco-ban, Kik-ben és hasonló boltokban biztosan beszerezhetőek vagy akár eBay-en és Aliexpress-en is rájuk kereshettek. 



Ti milyen kellékekkel díszítitek fel az otthonotokat?

Dóri


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése