2017/05/13

Tényleg annyira jó? | Lovely K-lips


Már kezdtem lemondani a Lovely K-Lips rúzsairól, amikor végre a Rossmann-ban megpillantottam őket az állványon. És nem is csak egy-kettő maradt elvétve, hanem mind az öt (Neutral Beauty, Milky Brown, Lovely Lips, Sweety, Pink Poison) árnyalatból bőven volt, így sikerült a hozzám leginkább közel álló színt magammal hozni. Nagy volt az öröm és boldogság mikor megvásároltam, de sajnos ez nem tartott sokáig. Ugyanis azt kell, hogy mondjam, nekem elmaradt az a bizonyos "WOW hatás", hisz többet vártam a terméktől... de ez köszönhető annak, hogy rengetegen ódákat zengtek róla. (Ha krémmániára is pl. felnéztek, akkor alig találtok 5 csillag alatti értékelést, ami számomra még mindig érthetetlen...)

Próbáltam minél többet használni a terméket az elmúlt időben, és várni ezzel a bejegyzéssel, hogy ne rögtön, hirtelen felindulásból ajnározzam, és így ajánljam Nektek.

A színéért (Sweety) egyébként egyszerűen bolondulok. Nem az a túl erős pink, de nem is a visszafogott kategóriába sorolnám. Ez az eddigi legkedvencebb, leginkább hozzám passzoló árnyalat, egyszerűen imádom. DE, ezen kívül inkább csak csalódás ért.


A szett ára, amely tartalmaz egy ajakceruzát és egy mattra száradó folyékony rúzst, 1.299 Ft. A ceruza nagyon puha, krémes, könnyű vele dolgozni, csak sajnos így kb. két alkalom után már hegyezhetjük újra, így gyanítom elég hamar el fog fogyni. A folyékony rúzs árnyalatában picit másabb, de ezzel semmi probléma nincsen, a lényeg, hogy harmonizálnak.

Tartósságával már inkább akadnak gondjaim, az ivást még csak-csak, de az evést már nem igazán állja... nem csak a zsíros, krémes, olajos, hanem a száraz ételek esetén is ugyanúgy lejön, annyi, hogy akkor nem annyira vészes a helyzet. Hiszen sajnos, még csak nem is egyenletesen kopik, hanem a kontúr rész szépen megmarad, az ajkaim belső részén pedig volt, nincs termék... üdv 90-es évek. A kezemről megjegyzem, ennek ellenére nem volt könnyű leszedni a rúzst. De ettől még nem jelenthetjük ki, hogy tartós termékről van szó, ha egyszer a szánkról könnyedén lepereg. Ennyi erővel az ebay-ről rendelt matt rúzsok is baromi tartósak..."csak" az evés-ivást nem bírják. :D. További negatívum még, hogy a rúzs nem szárad meg teljesen, ha átsuhanok rajta az ujjaimmal (óvatosan), nyomot hagy maga után... és ugye egyáltalán nem kellene.

Egy bő tíz perc elteltével...

Nem akarom agyon szidni, félre ne értsetek, csak az eddigi tapasztalataimat próbáltam minél jobban átadni, hogy ne várjunk tőle csodát. Tehát nem rossz termék, csak ezek alapján számomra ez a rúzs közel sem ér meg 5 csillagot. Oké, hogy egész olcsó, de nem hiszem, hogy ennyi dolgot emiatt meg lehetne neki bocsátani. Ettől függetlenül, a színe miatt valószínű, hogy újra fogom venni - ha egyáltalán lesz még belőle -, "csak" enni, inni nem fogok vele, és egy mini tükröt fogok magammal hurcolászni. :)








Nektek mi a véleményetek? 

Dóri





2 megjegyzés:

  1. Én is kinéztem már ezt a terméket, pont ebben a színben. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira tetszik a színe, én mindenképp valami rózsaszínt szerettem volna. :) Már csak azért is mert a nude árnyalatok nem éppen passzolnak hozzám.

      Törlés