2017/05/20

Haul | Pepco & Kik



A napokban jártam a két kedvenc kis boltomban: a Pepco-ban és a KIK-ben. Mostanában azért is járok picit sűrűbben, mert nem titok, hogy szeretek dekorációs/beauty képeket készíteni, így szükségem van mindig pár új kellékre. Viszont csak olyan kellékeket vásárolok, amikkel a lakást is tudom dekorálni, így nem csak halmozom őket, hanem szépen meg van mindennek a helye. Ha érdekel Titeket, hogy ezúttal milyen szupi dolgokra találtam, akkor olvassatok tovább. :)

művirág - 570 Ft/db
dekor tálca - 520 Ft/db
poháralátét - 180 Ft/csomag
függődísz - 180 Ft/db

A KIK-ben pár dolgot sikerült összegyűjtenem, közülük a művirág és a tálca az, amikért odáig vagyok. A tálca egy igazán gyönyörű dekorációs kellék, ahogyan a virág is, hisz nem ordít róla már messziről, hogy művirágról van szó. Utólag egyébként bánom is, hogy nem hoztam el belőle többet, de megpróbálom minél hamarabb orvosolni ezt a "problémát". :) 


A Pepco-ban már sikerült picivel többet költekezni. Dekorációs kellékeken kívül a papír írószer részlegről is szereztem be dolgokat, illetve újabb Freedom termékkel is gazdagodtam. 

Gyertyatartó - 420 Ft/db

Váza - 360 Ft/db

A gyertyatartókat, láthatjátok, már személyre is szabtam. Szerintem érdemes hasonlóan pici színes köveket, vagy egyéb apró díszeket belehelyezni, így a felirat jobban látszódik. Ebből adódóan a vázával kapcsolatban is hasonlóan gondolkodom, csak még előbb meg kell találnom és be kell szereznem a stílusában hozzáillő "tölteléket".

Függődísz - 210 Ft/db

ajándéktasak - 180 Ft/db
füzet (60 lap) - 90 Ft/db
füzet (16 lap) - 30 Ft/db

Még jó, hogy a füzetekre is rápillantottam, így ezek a csinos kis füzetek rögtön landoltak is a kosaramban. Illetve a papír írószer részlegen az ajándéktasak kínálatot is érdemes átnézni, mivel egész szép darabokat lehet találni, egész olcsón. Egyes helyeken meg - nem is kell mondanom - már drágább egy ajándéktáska, mint maga az ajándék. 

Freedom szemhéjfesték - 360 Ft/db

Ismét szétnéztem a Freedom termékei között is. Ezúttal egy szemhéjpúdert hoztam el, hasonló csillámosat már egy ideje szerettem volna, most be is szereztem egyet 360 Ft-ért. UPDATE: Képzeljétek, írtó jó kis szemhéjpúder! Nem áll össze egy csíkban, nem pereg le és este is ugyanúgy néz ki mint amikor reggel felkentem. Biztos, hogy beszerzek még belőle más színben is!


Nektek hogy tetszenek?

Dóri





4 megjegyzés:

  1. Hűha, mennyire gyönyörűek és hangulatosak ^^
    Azok a füzetek különösen valami csodaszépek, egy ideje gondolkozom én is rajta, hogy be kellene nézni a pepcoba. :D
    A freeadom szemhéjfesték is szépnek tűnik, a márkából csak a rúzst próbáltam ki, de semmi színe nem volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes nagyon benézni! :) Én még azért is próbálok minél sűrűbben, mert hátha időben csapok le egyes dolgokra. De így is maradtam már le sajnos még jobb termékektől.
      A Freedom-tól több rúzst kipróbáltam már, egyik közülük nekem pl. picit cserepesebbé teszi az ajkam felszínét, de a többivel, amit próbáltam meg vagyok elégedve. :) Szemhéjfestéket még nem próbáltam, de frissítem majd a bejegyzést a véleményemmel! :)

      Törlés
  2. Nagyon szép váza. Szeretnék venni valami hasonlót. Nos a gyertya tartó is nagyon tetszik de az amire most főként szükségem lenne a dekorrészlegről az egyforma kaspó a növénykéimnek. 😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, szerintem is nagyon szépek. :) Na de akkor mindent csak szépen sorjában. :) Bár, pont én mondom... aki van, hogy annyi minden mást vesz végül, hogy amire valóban szüksége lenne vagy aminek nagyobb haszna lenne, annak a beszerzését halogatja. :D

      Törlés