2017/05/24

Kedvenc Aliexpress, eBay nyakláncaim #1


Nem hiszem, hogy újat mondok azzal, hogy az Aliexpress-en és az eBay-en szebbnél szebb ékszereket találhatunk, igen kedvező áron. Ékszereken belül is én mindig is nyakláncok után kutattam leginkább. Emlékszem, mikor még az eBay-re rátaláltam, akkor órákat töltöttem a keresgélésükkel. Azóta nagyban gyarapodott a nyaklánc készletem, úgyhogy gondoltam indítok egy kedvenc nyakláncaim sorozatot. Kezdeném elsősorban ezzel a hét szépséggel. 

~ 580 Ft
link



Ez a nyaklánc jelenleg a nagy kedvencem, annyira szép és különleges, és az ára csak 580 Ft környékén mozog. Egy apró kis hibával érkezett, az egyik kő kiesett belőle, de pillanatragasztóval már a helyére is került. :)

~ 930 Ft
link - 224 # rose

Ez a szépség több színben kapható. Nekem volt még egy másik színben, de azt sajnos eléggé elhasználtam, a lánc része csúnyán elszíneződött. Bár ez is már elég rég birtokomban van, azonban erre sikerült jobban vigyázni. Természetesen a link már nem élt ahonnan vásároltam, így egy másik eladótól linkeltem be Nektek.

~ 745 Ft
link


Több színben kapható
~ 350 Ft
link

Több színben kapható
~ 550 Ft
link


A fenti három nyaklánc azért nagy kedvenc, mert náluk egyáltalán nem kell attól tartani, hogy majd elszíneződik a lánc, így bármihez, bármikor felvehetjük őket. Habár én a szalagos nyakláncokat jobb szeretem pl. galléros blúzokkal, vagy farmeringekkel viselni, mint ahogy azt a képen is láthatjátok. 

A 350 Ft-os, virágos nyakláncról azért elmondanám, hogy a legelső amit vásároltam, az ahogyan csak szét tudott esni, szétesett. Először próbáltam ragasztgatni, majd mikor már menthetetlen volt, akkor egy újabbat vásároltam. Eddig az újnak semmi baja nem volt, remélem a jövőben ez így is marad. Ugyanakkor 350 Ft-ért kb. évente újra venni sem katasztrófa.

szív nyaklánc: ~ 180 Ft, link
márványmintás nyaklánc: ~ 325 Ft, link

A márvány mintás nyaklánc már egyik színből sincs készleten, ahonnan én vásároltam. És sajnos az eBay-en még csak egy másik eladótól sem találtam ugyanilyet. Jó, egyet találtam, de azt tízszeres áron árulták...  Viszont ha találok normális áron, akkor természetesen mindenképp módosítom vele a bejegyzést.


Ti szoktatok ezekről az oldalakról ékszert vásárolni? Melyek a kedvenceitek?

Dóri


4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek ezek az ékszerek! :)
    Én is nagyon szeretek Ebay-en vásárolgatni, olyan csodás dolgok vannak és ráadásul még az áruk is barátiak. Nem rég volt egy ékszeres rendelésem, de úgy érzem újra válogatok majd a kínálatból! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom őket :) Ezeknek az oldalaknak hála nem kell egy ékszerért 5 ezer forintot kiadnom. Egy nem is olyan régi bejegyzésednek köszönhetően meg gyönyörű kis gyűrűk és egy szép óra tulajdonosa is vagyok! Rögtön beléjük szerettem... :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek! :)
    Imádom az ilyen stílusú nyakláncokat, annyira feldobnak egy-egy szettet. Most kedvet kaptam, hogy felnézzek Ebay-re és nézelődjek.:)
    Várom a következő cikked!:) Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, de még mennyire fel tudnak dobni egy egyszerű szettet is. :) Jó nézelődést! :D Én meg várlak vissza szeretettel Dzsenifer!:) Puszii

      Törlés