2017/05/17

Makeup Revolution | Ultra Blush Palette | All About Pink


Az elmúlt időben jó néhány Makeup Revolution palettához volt szerencsém, amelyekkel nagyon meg voltam elégedve, így pár hónapja - vagy van az több is - elkezdtem nézelődni pirosító fronton is. Hosszas gondolkodás utána végül az Ultra Blush paletták közül az All About Pink-re esett a választásom - amely egyébként tartalmaz két highlightert is - mivel ezt ítéltem meg a legjobbnak a világos arcomhoz. 

A paletta tartalmaz 6 db pirosítót, melyekkel nagyon óvatosan kell bánni, hiszen láthatjátok, hogy amúgy sem valami világos színekről van szó, és még rendkívül pigmentáltak is. Még azzal is sok festéket veszünk fel, hogy éppen csak hozzáérintjük az ecsetet, így ha nem szeretnénk egy bohócra hasonlítani, akkor érdemes picit még leütögetni a felesleget az ecsetről mielőtt az arcunkra vinnénk. A legvilágosabb árnyalattal azonban már picit bátrabban bánhatunk. Amit még tudni kell róluk, hogy egész tartósak, viszont sajnos kissé porolnak, a "legveszélyesebb" az alsó sorban lévő erőteljes pink - ami a képen is látható - , őt én pl. messze el is kerülöm. :D Kedvenceim a legvilágosabb, az alatta lévő picit - talán - barackosabb, és a barackos melletti rózsás árnyalat. 


A highlighterekről is ugyanaz mondható el, mint a pirosítókról. Ezenkívül mindkettőnek rózsás árnyalata van, csak az egyik inkább meleg, a másik pedig hideg tónusú. Továbbá, mindkét highlighter úgy gondolom leginkább világos bőrön mutat jól, amelyen azonban nagyon szépen ragyognak, de nagy csillámok nélkül!

Összességében azt kell mondjam, nem csalódtam, nagyon megkedveltem ezt a palettát is. Mindössze 2.790 Ft-ért kapunk egy nagyon jól kihasználható, tartós és baromi pigmentált színekből álló palettát természetesen egy hatalmas tükörrel, ahogy azt már megszokhattuk. Viszont mindenképp inkább világos bőrűeknek ajánlom, mivel azt gondolom, ők sokkal jobban ki tudják használni a palettában rejlő színeket.

IDE kattintva tudjátok Ti is beszerezni.


Ti szeretitek a Makeup Revolution termékeit? Mit gondoltok a pirosító palettáiról?

Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése