2017/05/06

Teszt | Catrice Healthy Look Mattító Kompakt Púder


Mivel egyre fakóbb az arcom, és a Catrice Healthy Look Mattító Púder, ha minden igaz, ragyogó, mégis természetes arcbőrt kölcsönöz, gondoltam teszek egy próbát a termékkel kapcsolatban. Továbbá, mivelhogy a nagy melegben nem szívesen viselek alapozót, bíztam benne amiatt is, hogy helyettesítő funkciót is be tud majd tölteni.

Sajnos nálam ez a fakó/sápadt arcbőr elég gyakori téma, próbálok minél jobban tenni ellene. És nem, szoliba nem akarok járni, jártam eleget... de mindenhol sikerült barnulnom - nem is kicsit -, kivéve az arcomon. Úgyhogy nagyon megérte a szolibérlet. Szóval eddig az a terv, hogy megpróbálok majdnem minden nap, ahogy az időjárás is engedi, egy kis időt a szabadban tölteni, hátha szép lassan sikerülne elérni legalább egy olyan színt, amikor nem kell olyan megjegyzésektől tartanom, hogy: "mi a baj, Dóri? Beteg vagy? Kissé sápadt vagy... kenj fel egy kis pirosítót." Addig meg próbálkozom a pirosító + bronzosító mellett pl. ezzel a púderrel is.


Alapozóval és alapozó nélkül is egyaránt használtam, és a következőket tapasztaltam: Valóban szépen kiegyenlíti a bőrünket, illetve egy kis leheletnyi színt is csal az arcunkra, épp annyit, hogy ne legyen az ember "hullafehér". Pár óra múlva érdemes felfrissíteni, mert akkorra már picit átfénylik. Alapozó nélkül bátran használható, azonban, ha alapozót is viselünk, akkor nem árt kicsit óvatosabban bánni a termékkel. Ugyanis könnyebben megtapad azon, és így könnyedén sötétebb árnyalatot érhetünk el. Én ezért főleg a kontúr részeken és a nyakamon használom jobban, a többi részen pedig enyhén átsuhanok vele. Nyári napokra pedig úgy gondolom tökéletes. Ha problémásabb részt szeretnék eltüntetni, arra ott lesz a korrektor, egyébként meg csak feldobom a púdert.

Termék ára:
1.490 Ft


Ki küzd hasonló problémákkal? Ki próbálta már a terméket?

Dóri


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése