2017/05/10

Garnier Micellás arclemosó gél


Mióta a Garnier micellás vizei betörtek a piacra, azóta csakis a segítségükkel végzem el reggelente az arctisztítást, esténként pedig a smink eltávolítást. Azóta már egy micellás arctisztító kendőt is piacra dobtak, most viszont megérkezett a gél változat is, aminek nagy előnye, hogy már zuhanyzás közben is megszabadulhatunk a sminkünktől. Ez roppant csábító volt számomra is, hiszen ezáltal nagyban lerövidíthető az esti tisztálkodás a fürdőszobában.

Termék Leírás
"Új generációs all-in-one leöblítendő arclemosó gél, amely nem csupán tisztít, de segít egy lépésben eltávolítani a sminket a szemekről és az ajkakról is. A Garnier első leöblítendő arclemosó gélje, amelyben a micellás technológiát természetes szőlőkivonattal és a szennyeződéseket, a faggyút és a sminket rögzítő aktív micellákkal egészítette ki. Lágy állaga és illatanyagmentes összetétele segítenek nyugtatni az érzékeny bőrt."



Örülök, hogy illatanyag nem került a termékbe, de ebből kifolyólag van is egy furi szaga, konkrétan eszembe juttatja egy régebbi, gyógyszertárból vásárolt terméket. Kiszerelése a micellás vízhez képest lehet nem annyira gazdaságos, míg teljes áron a víz 1800 Ft - de legtöbbször akciósan kapható - és 400 ml, addig a gél 1400 Ft és 200 ml... habár védelmére szóljon, hogy nem kell sok belőle.

Nagyon jól habzik, szépen leszedi a sminket, a szemsminkkel birkózik meg egyedül nehezen. De mivel picit irritálta is a szemem, így elég valószínű, hogy ezen a részen inkább a micellás víznél maradok, ami sokkal hatékonyabb és kíméletesebb is. Használata után igazán frissnek és tisztának érzem a bőröm, ugyan kicsit szárít, de könnyen elnézem neki, hiszen utána úgyis hidratálom a bőröm a megfelelő arckrémmel.

Összességében nem rossz termékről van szó, de mivel a szemsmink eltávolítására nem igazán éreztem alkalmasnak, úgy érzem nem elég önmagában. Mindenesetre zuhanyzás közben továbbra is előszeretettel fogom használni, reggeli arctisztítás esetén pedig inkább maradok a micellás víznél, de csak annak köszönhetően, hogy az ilyen lemosók használatánál nem szeretem, hogy könyökig tiszta víz vagyok.

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek?

Dóri



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése